Expeditie-Havenkwartier

Het Kunstenlab is gevestigd in het Havenkwartier; een bruisende plek met ruim tachtig bedrijven en bewoners die garant staan voor interessant erfgoed, een werkzame haven, een grote diversiteit aan creatieve ondernemers, relaxte terrasjes, bijzondere tentoonstellingen, fijne optredens, leuke evenementen en avontuurlijke overnachtingsplekken. 

Nieuwsgierig naar het Havenkwartier? Expeditie Havenkwartier biedt arrangementen geheel op maat voor:

rondleidingen - workshops - borrelen - seminar - overnachten

Door het karakter van het gebied met een uniek bestemmingsplan en succesvolle uitnodigingsplanologie is de Expeditie Havenkwartier ook ideaal voor professionals in Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw. Of het nu gaat om inspiratie, teambuilding, productlancering of gewoon een supergezellige dag met je vrienden. Het Havenkwartier biedt alles om van jouw bezoek een onvergetelijke belevenis te maken. 


Op expeditie in het Havenkwartier?
Neem contact op het het Expeditieloket  of kijk op www.havenkwartierdeventer.comWat biedt het Kunstenlab?

Rondleiding in het Kunstenlab/Havenkwartier
Kunstenlab organiseert het jaar rond tentoonstellingen over hedendaagse kunst over actuele maatschappelijke thema's of juist volledig autonoom werk. Bekijk hier onze actuele activiteiten en tentoonstellingen. De rondleiding kun je al of niet combineren met een rondleiding in het Havenkwartier. 

Zaalverhuur
Kunstenlab is het kunstpodium in Deventer: een perfecte locatie voor experiment, ontmoeting en samenwerking. Zoek je een inspirerende omgeving voor je bedrijfspresentatie, vergadering, congres of optreden? Kunstenlab heeft verschillende ruimtes te huur met een capaciteit van 40 tot 80 personen. >>

 

Fooddock


Lucy in the sky


Goudsmid KunstGoud