Inschrijven

Kunstenaars uit Deventer en omgeving kunnen zich inschrijven bij het Kunstenlab. Het inschrijfformulier kan hiernaast worden gedownload.

Inschrijving is noodzakelijk om voor atelierruimte in aanmerking te komen. Ook voor het meedoen aan sommige van onze activiteiten, zoals de atelierroute en Salon, is inschrijving verplicht. Als je ingeschreven bent word je vermeld op de website van het Kunstenlab. Tot slot is het voor het Kunstenlab noodzakelijke beleidsinformatie om te weten hoeveel kunstenaars er in de gemeente en omgeving zijn.

Beroepsmatig
Om je in te schrijven is het noodzakelijk het inschrijfformulier in te vullen en aan ons te retourneren. Het ingevulde formulier is voor ons een richtlijn om te bepalen of we je als beroepsmatig kunstenaar beschouwen. Wij beoordelen de inschrijving aan de hand van een aantal criteria. Meer hierover in het inschrijfformulier.

Ateliers
Als je in aanmerking wilt komen voor atelierruimte die door bemiddeling van Kunstenlab wordt verkregen, dien je ook de bijlage in te vullen en dit samen met het inschrijfformulier op te sturen naar het Kunstenlab. Meer over de procedure voor het toewijzen van atelierruimte  >>>


Inschrijfformulier Kunstenaars